Posted by Mossad in gbgroup.ro, mizerii, spam on ט״ו בכסלו ה׳תש״ע (December 2, 2009)
va rugam sa primiti atasat Lista de Vehicule de Ocazie, editia Decembrie. La fiecare masina achizitionata se acorda un discount de minim 5 % din pretul afisat.
Pentru detalii suplimentare legate de autovehicule si de posibilitatile de achizitie, va rugam nu ezitati sa ne contactati la coordonatele din semnatura.
Cu deosebita consideratie,
Alina Nicula
_______________________________________________
Sef Departament Logistica
e-mail. : alina.nicula@gbgroup.ro
Telefon: 0254-222.225
Mobil__: 0749-120.020
Fax_.__: 0254-222.226
GB Motors Invest
DEVA str. Santuhalm nr.67F
Ati primit acest e-mail ca urmare a inscrierii dvoastra in baza noastra de date sau in baza de date a unui site public. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa va dezabonati trimitand un e-mail la adresa alina.nicula@gbgroup.ro cu subiectul „dezabonare newsletter”.
De prisos sa spun ca nu m-am abonat cu adresa de mail pe care am primit mizeria nicaieri. Spam !!!
Nu doresc sa ma dezabonez, deoarece nu m-am abonat niciodata nicaieri. Asa ca report as spam.,
Posted by Mossad in spam on י״א בסיון ה׳תשס״ט (June 3, 2009)
Delivered-To: (mossad ID)@gmail.com
Received: by 10.216.18.14 with SMTP id k14cs98194wek;
Wed, 3 Jun 2009 08:45:01 -0700 (PDT)
Received: by 10.224.80.145 with SMTP id t17mr1065175qak.351.1244043900465;
Wed, 03 Jun 2009 08:45:00 -0700 (PDT)
Return-Path: <anca@vinzareonline.ro>
Received: from web52805.mail.re2.yahoo.com (web52805.mail.re2.yahoo.com [206.190.48.248])
by mx.google.com with SMTP id 2si317364qyk.95.2009.06.03.08.44.59;
Wed, 03 Jun 2009 08:45:00 -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 206.190.48.248 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of anca@vinzareonline.ro) client-ip=206.190.48.248;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 206.190.48.248 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of anca@vinzareonline.ro) smtp.mail=anca@vinzareonline.ro
Received: (qmail 97308 invoked by uid 60001); 3 Jun 2009 15:44:59 -0000
Message-ID: 436505.97093.qm@web52805.mail.re2.yahoo.com
Acest Newsletter nu este SPAM! Ati primit acesta publicatie pentru ca sunteti inscris in baza noastra de date. In cazul in care doriti sa va dezabonati de la Newsletter va rugam ne trimiteti un email la dezbonare@vinzareonline.ro cu subiectul DEZABONARE . anca@vinzareonline.ro
Ba da este SPAM . Emailul pe care am primit mizeria nu e folosit la nici o inscriere in nici o baza de date. Am facut report si ma gandesc serios sa incep sa depun ca prostu reclamatii pentru spam . Nu am sa inteleg ce este in capul unor idioti ca si voi sau ca restul spamerilor din Romania , care cred ca daca scriu mizeria aia in josul emailului nu isi vor lua muia atat de binemeritata . Zoso, so pe ei … :)
Posted by Mossad in spam on ז׳ בניסן ה׳תשס״ט (April 1, 2009)
Cum sa faci rost rapid de bani si sa ajungi la Formula 1 la Istanbul? Afla pe www.ing.ro/promof16950
Ce ma bucur , desi ca io am cerut sa nu mi se mai trimita any promotional shit , atat by sms cat si by email , ei se pare ca uita astea . Nu`i bai … unde fac reclamatia ?
Linkul ala duce aicea :
Fix . De ING ne trebuie CC ? . Mai ales dupa ce i-am prins cu minciuna si cu comisioanele ascunse? .
E FRAIER ALA CARE PUNE BOTU SI ISI MAI FACE CEVA LA ING ! . Trust me .
LE Am uitat , Nr de pe care a venit SMS`ul e 8107 . Bagati`l la spam si voi .